Administratief Medewerker

Administratief Medewerker (32 - 40 uur)

Zoek je uitdaging, afwisseling en werkplezier?
Dan is Bee Bee One is op zoek naar jou.

Je doet al jaren zelfstandig de financiële administratie van bedrijfsonderdelen of vennootschappen, maar eigenlijk ben je op zoek naar meer. Je zou er graag wat niet alledaagse werkzaamheden bij doen. Als Administratief Medewerker bij Bee Bee One krijg je de kans om aan de ideale combinatie van taken te komen. Voor ons ben je belangrijk. Je komt terecht in een dynamische omgeving waarbij oog is voor trends en technieken die het verschil maken. Vooral op het gebied van duurzaamheid. Bij ons sta je midden in de samenleving en lever je er indirect ook een belangrijke bijdrage aan.

Je takenpakket
Je bent volledig verantwoordelijk voor de financiële administratie van Bee Bee One. Dit betekent onder meer dat je facturen controleert en inboekt, verkoopfacturen opstelt, declaraties afwikkelt, de bankboekingen voor je rekening neemt, betalingen voorbereidt, ondersteuning levert aan de salarisadministratie en fiscale aangiften voorbereidt. Dit werk ken je. Daarnaast ontvang je cliënten en leveranciers en help je met de inkomende telefoontjes.

 Je profiel

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO-opleiding in financiële richting
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het zelfstandig uitvoeren van administraties
  • Je hebt ervaring met projectadministratie en/of fabricage ondernemingen
  • Kennis van Exact Globe en MS Office (Word en Excel)
  • Je bent nauwkeurig
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband opereren
  • Je bent een optimistische en enthousiaste persoonlijkheid

Ons aanbod
Een uitstekend salaris dat aansluit op je kennis en werkervaring. Tevens bieden wij voldoende mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. De mensen waarmee je werkt zijn vriendelijk, open, dienstverlenend en klantvriendelijk.

Je sollicitatie
Je kunt je reactie per e-mail sturen naar info@beebeeone.com of per post sturen naar:

Bee Bee One B.V.
T.a.v. mevrouw Marjorie Boddeke
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
Telefoon 023 – 554 33 30

Over Bee Bee One 
Bee Bee One ontwikkelt schone energieopslagsystemen. Het zijn de schoonste systemen ter wereld. Vóór, tijdens en ná gebruik. Onze productie is nu vooral geconcentreerd op het maken van grote energieopslagsystemen. Het zijn systemen die een opslagcapaciteit hebben van 40, 100 of 400 megawattuur. We zijn nu al gestart met de ontwikkeling van kleinere systemen die op een brede schaal ingezet kunnen worden. Met onze technologie leveren wij een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de samenleving. Als je meer wilt weten over Bee Bee One, kijk dan verder op onze website.