Chief Financial Officer

Chief Financial Officer

DUURZAME IDEEËN VRAGEN OM EEN GEZONDE FINANCIËLE BASIS

Als CFO van Bee Bee One ben je verantwoordelijk voor het scheppen van een gezond financieel kader van het bedrijf. In de komende jaren zullen wij honderden miljoenen investeren in de groei van ons bedrijf. Het geld zal worden gebruikt voor: het bouwen en inrichten van productiefabrieken, het bouwen van grote energieopslagsystemen op meerdere plaatsen in Nederland en het verder ontwikkelen van onze productlijnen. De afzet van onze producten is wereldwijd. Drie jaar geleden sprak niemand nog over energieopslagsystemen, laat staan over schone! Nu is iedereen ervan overtuigd dat ze onmisbaar zijn in de verduurzaming van de samenleving. Bee Bee One is een jong en dynamisch bedrijf. Wilgenhaege Private Investeringen B.V is onze grootste aandeelhouder.

Je takenpakket
Je bent verantwoordelijk voor de financiële huishouding van het bedrijf. Je bouwt  businessmodellen en toekomstscenario’s die we nodig hebben in de onderhandelingen met financiers. Je werkt nauw samen met het management van onze grootste aandeelhouder. Je maakt begrotingen, meerjarenplannen en stuurt de financiële administratie aan. Je bent volwaardig lid van het directieteam en bent betrokken bij alle strategische projecten van het bedrijf. 

Herken je je hierin?
Je houdt ervan je talenten ten volle te kunnen benutten in een dynamische en uitdagende omgeving.  Je beschikt over een gezonde dosis realiteitszin en bent in staat om diverse projecten tegelijkertijd door alle fasen van hun ontwikkeling te loodsen.

Je profiel

  • Je hebt een academische opleiding in Bedrijfseconomie, Business Administration of Accountancy
  • Je hebt gedegen ervaring opgebouwd bij technische productie ondernemingen
  • Je bent gewend om samen te werken met corporate finance specialisten van banken en investeringsmaatschappijen
  • Je hebt ervaring in het aanvragen en begeleiden van subsidietrajecten
  • Met je deskundigheid en overtuigingskracht weet je investeerders aan ons te binden
  • Door je prettige persoonlijkheid weet je de sympathie van je collega’s te winnen

Ons aanbod
Voor de juiste man of vrouw bieden wij passende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bee Bee One maakt deel uit van een groep van bedrijven die actief zijn in volgende generatie technologie op het gebied van duurzaamheid. 

Je sollicitatie
Je kunt je reactie per e-mail sturen naar info@beebeeone.com of per post sturen naar:

Bee Bee One B.V
T.a.v. mevrouw Marjorie Boddeke
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
Telefoon 023 – 554 33 30

Over Bee Bee One 
Bee Bee One ontwikkelt schone energieopslagsystemen. Het zijn de schoonste systemen ter wereld. Vóór, tijdens en ná gebruik. Onze productie is nu vooral geconcentreerd op het maken van grote energieopslagsystemen. Het zijn systemen die een opslagcapaciteit hebben van 40, 100 of 400 megawattuur. We zijn nu al gestart met de ontwikkeling van kleinere systemen die op een brede schaal ingezet kunnen worden. Met onze technologie leveren wij een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de samenleving. Als je meer wilt weten over Bee Bee One, kijk dan verder op onze website.