Commercieel Directeur

Vacature
Commercieel Directeur

Commercieel Directeur

Ben jij in staat om onze commerciële uitdaging te managen?

De uitdaging

De technologie die Bee Bee One heeft ontwikkeld is zó bijzonder dat het wereldwijd kan bijdragen aan de verduurzaming van de samenleving. De vraag naar de opslag van energie is nog maar een paar jaar oud. De vraag is enorm. Onze energieopslagsystemen zijn schoon en sluiten om die reden naadloos aan op de behoefte die in de markt is ontstaan. De systemen hebben niet alleen de mogelijkheid om energie uit zon en wind op te slaan, ze kunnen ook worden aangesloten op het net om bijvoorbeeld congestieproblemen op te lossen.

In Nederland willen wij drie grote systemen met een opslagcapaciteit van tussen de 300 en 520 megawattuur installeren en een paar honderd kleinere systemen met een opslagcapaciteit van enkele tientallen megawattuur. Daarna gaan we de grens over.

Ben jij degene die voor ons de markt kan “openbreken”? Kun jij ervoor zorgen dat onze systemen op de juiste plek terecht komen? Ben je ondernemend en bruis je van initiatief? Ken jij de spelers in de energiemarkt en kun je daar met kennis van zaken mee omgaan? Dan is deze job bij uitstek geschikt voor jou!

Jouw rol
Systemen hebben we. De markt moeten we veroveren. Daar hebben we jou voor nodig! Jouw kennis. Jouw ervaring. Jouw creativiteit en jouw initiatief. Je denkt en je doet. Als volwaardig lid van het directieteam ben jij de commerciële spil bij het uitrollen van onze strategie.

Je profiel

  • Je kent de energiemarkt in Nederland
  • Je weet wat ervoor nodig is om systemen of contracten verkocht te krijgen
  • Je hebt ervaring opgebouwd en doelstellingen gerealiseerd waar wij enthousiast van worden
  • Je denkt over de eigenschappen en kwaliteiten te beschikken die wij nodig hebben om marktleider in schone opslag van energie te worden
  • Door je prettige persoonlijkheid weet je de sympathie van je collega’s te winnen
  • Het is tijd voor je volgende stap
  • Het is tijd voor een uitdaging!

Ons aanbod
Voor de juiste persoon bieden wij passende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bee Bee One maakt deel uit van een groep van bedrijven die actief zijn in volgende generatie technologie op het gebied van duurzaamheid. Wilgenhaege Private Investeringen B.V is onze grootste aandeelhouder.

Je sollicitatie
Je kunt je reactie per e-mail sturen naar info@beebeeone.com of per post sturen naar:

Bee Bee One B.V.
T.a.v. mevrouw Marjorie Boddeke
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
Telefoon 023 – 554 33 30

Over Bee Bee One 
Bee Bee One ontwikkelt schone energieopslagsystemen. Het zijn de schoonste systemen ter wereld. Vóór, tijdens en ná gebruik. Onze productie is nu vooral geconcentreerd op het maken van grote energieopslagsystemen. Het zijn systemen die een opslagcapaciteit hebben van 40, 100 of 400 megawattuur. We zijn nu al gestart met de ontwikkeling van kleinere systemen die op een brede schaal ingezet kunnen worden. Met onze technologie leveren wij een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de samenleving. Als je meer wilt weten over Bee Bee One, kijk dan verder op onze website.