Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

Voor de verdere ontwikkeling van onze schone energieopslagsystemen zoeken wij een Mechanical Engineer die bijdraagt aan het ontwerp van onze systemen én die onze testopstellingen in het laboratorium bouwt, test en verbetert.  

Waarom dit een kans is voor jou
Voor onze schone energieopslagsystemen hebben we jou nodig! We willen namelijk dat onze systemen in alle opzichten uniek zijn. We zien dan ook graag dat jíj uniek bent! We proberen doorlopend onze productlijnen te verbeteren en doen dat door onder andere prototypes en testopstellingen te bouwen in ons laboratorium. Als jij praktisch en theoretisch sterk bent, kom je voor ons op precies het juiste moment.

Herken je je hierin?
Je bent een verbindende schakel tussen theorie en praktijk en helpt het team om theoretische  concepten om te zetten in praktische toepassingen. Je bent een teamspeler. Je collega’s hebben een andere achtergrond dan jij. Jij ziet het als een uitdaging om met hen te sparren en verder te komen. Zo komen wij tot het beste resultaat. Aan een half woord heb jij genoeg. Je voelt je verantwoordelijk en wilt graag doorgroeien naar de rol van een dragende speler in ons team. Je beschikt over de kwaliteiten om zelf te ontwerpen en om praktisch om te gaan met de testinstallaties in ons laboratorium. Je weet ook waar je grenzen liggen en schakelt daar waar nodig anderen in om een beter eindresultaat te krijgen. Wij willen in alle opzichten systemen bouwen die uniek zijn en jij krijgt er een kick van om daaraan bij te dragen.

Je profiel

  • Je hebt 10 jaar ervaring in mechanical engineering of projectmanagement
  • Je hebt Mechanical Engineering gestudeerd op een technische universiteit
  • Je bent tevreden op de plek waar je nu zit, maar je zou het liefst werken in een omgeving waarin je nóg meer uit jezelf kunt halen
  • Je bent creatief, theoretisch sterk én praktisch ingesteld
  • Je denkt graag na over het maken van proefopstellingen en sleutelt daar ook graag aan
  • Je hebt ideeën en neemt initiatief
  • Je kunt zelfstandig én in teamverband uitstekend functioneren
  • Door je prettige persoonlijkheid weet je de sympathie van cliënten en collega’s te winnen
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
  • Je kan overweg met CAD-programma’s, Automations en je hebt ervaring met Matlab/Simulink en/of C/C++

Ons aanbod
Bij ons kun je jezelf zijn en jezelf verder ontwikkelen! Wij zien graag dat je het naar je zin hebt en daar helpen we je ook bij. Voor de juiste persoon bieden wij passende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Na gebleken geschiktheid bieden we je graag een vaste baan aan. Bee Bee One maakt deel uit van een groep van bedrijven die actief zijn in volgende generatie technologie op het gebied van duurzaamheid. We bieden je doorgroeimogelijkheden binnen Bee Bee One en binnen de groep.

Je sollicitatie
Je kunt je reactie per e-mail sturen naar: info@beebeeone.com of per post sturen naar:

Bee Bee One B.V.
Ter attentie van mevrouw Marjorie Boddeke
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
Telefoon 023 – 554 33 30

Over Bee Bee One 
Bee Bee One ontwikkelt schone energieopslagsystemen. Het zijn de schoonste systemen ter wereld. Vóór, tijdens en ná gebruik. Onze productie is nu vooral geconcentreerd op het maken van grote energieopslagsystemen. Het zijn systemen die een opslagcapaciteit hebben van 40, 100 of 400 megawattuur. We zijn nu al gestart met de ontwikkeling van kleinere systemen die op een brede schaal ingezet kunnen worden. Met onze technologie leveren wij een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de samenleving. Als je meer wilt weten over Bee Bee One, kijk dan verder op onze website. Onze grootste aandeelhouder is Wilgenhaege Private Investeringen B.V. Een belangrijk deel van de activiteiten van Wilgenhaege Private Investeringen is gericht op de ontwikkeling van volgende generatie duurzaamheidstechnologie.