Private Equity Sales

Private Equity Sales

Wij combineren schone, duurzame energieopslag met aantrekkelijke rendementen voor onze investeerders.

Wij zijn op zoek naar een “Private Equity Sales” die bij ons én bij onze investeerders past.

Die kapitaal aantrekt voor onze investeringsprojecten …
… en die de relaties met onze investeerders onderhoudt en uitbouwt.

Waarom wij op jou zitten te wachten!
De behoefte aan opslag van duurzame energie stijgt exponentieel. De batterijen die we al tientallen jaren kennen, zijn bij de winning van de grondstoffen en ná gebruik te belastend voor het milieu. Wij hebben de oplossing: schone energieopslagsystemen. Schone opslag van energie is uniek! Wij werken daaraan. Dag in. Dag uit. Wij stellen hoge eisen aan onze mensen. Ze voelen zich verantwoordelijk, zijn creatief en zijn gedreven. Als onze systemen op grote schaal worden toegepast, kunnen we in 2030 anderhalf keer zoveel elektriciteit halen uit alle zonne- en windenergieparken die dan in gebruik zijn!

De vraag naar onze systemen is enorm. We zijn op zoek naar groeikapitaal om onze doelstellingen te realiseren. Wij zoeken succesvolle en ervaren verkopers die onze aandelen en obligaties kunnen plaatsen in de markt.  Onze investeerders zijn ondernemers, vermogende particulieren en professionele marktpartijen.

Je profiel

  • Je bent al 5 jaar zeer succesvol in een salesfunctie;
  • Je weet hoe investeerders denken;
  • Je hebt een brede interesse, waardoor je gemakkelijk schakelt met uiteenlopende typen mensen;
  • Je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen in de markt van duurzame energie;
  • Je weet investeerders aan je te binden en bouwt er graag een relatie mee op;
  • Je bent een speler die ons team sterker maakt.

Ons aanbod
Wij zijn een leuk bedrijf om voor te werken en bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden aan, waaronder een auto van de zaak en een lucratieve variabele beloning.

Je sollicitatie
Je kunt je reactie per post of email sturen naar:

Bee Bee One B.V
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
T.a.v. Marjorie Boddeke Hendriks info@beebeeone.com
Telefoon 023 – 554 33 30.

Over Bee Bee One B.V
Bee Bee One ontwikkelt schone energieopslagsystemen. Het zijn de schoonste systemen ter wereld. Vóór, tijdens en ná gebruik. Wij maken energieopslagsystemen voor kleine-, middelgrote en grote toepassingen. Met onze technologie leveren wij een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de samenleving. Als je meer wilt weten over Bee Bee One, kijk verder op onze website. Onze grootste aandeelhouder is Wilgenhaege Private Investeringen B.V. Een belangrijk deel van de activiteiten van Wilgenhaege Private Investeringen is gericht op de ontwikkeling van volgende generatie duurzaamheidstechnologie.