Project Directeur Mega Energieopslagsystemen

Vacature

Project Directeur Mega energieopslagsystemen

Liggen jouw roots in de energiesector? Ben jij verantwoordelijk geweest voor de bouw van elektriciteitscentrales? Zoek je aansluiting bij de toekomst? Dan is deze baan iets voor jou!


Project Directeur Mega Energieopslagsystemen
De technologieën die wij hebben ontwikkeld voor de opslag van energie zijn schoon en schaalbaar. In de komende jaren bouwen wij enkele grote systemen met een opslagcapaciteit van 300 tot 520 megawattuur. Het zijn de eerste energieopslagsystemen die wij bouwen in Nederland en we verwachten gezien de vraag in de markt dat we deze ook in andere Europese landen zullen gaan installeren. Juist omdat het onze éérste systemen zijn, zoeken we iemand die zeer veel ervaring heeft opgebouwd in de bouw van grote energiesystemen. Die ervaring heeft enerzijds betrekking op de omvang en complexiteit van de bouwprojecten en anderzijds op de aansluiting van energiesystemen, fabriekssituaties en op distributienetten.

Onze energieopslagsystemen worden gevoed door zonne-energie, windenergie of vanuit het net. Onze systemen zijn geschikt om met al deze vormen van energie om te gaan. De energie slaan we op als het aanbod hoog is en we geven het terug als het aanbod laag is. Onze systemen zijn modulair opgebouwd en de omvang van de opslagmodule wordt afgestemd op de omstandigheden en eisen en wensen van onze opdrachtgevers. De energie die ons systeem via de ontladingsmodulen verlaat, komt in het merendeel van de gevallen terecht “in het net”, maar kan in specifieke gevallen ook anders worden aangewend.

Als Project Directeur Mega Energieopslagsystemen zul je de voorbereidingen, de bouw en de nazorg van de bouw van grote energieopslagsystemen op je nemen. Jij stuurt de projectleiders aan van de diverse teams en bedrijven die hierbij betrokken zijn. Je bent in staat om onze nieuwe technologie te laten aansluiten op bestaande systemen en netwerken. Wij zijn een bijzonder ondernemend bedrijf en houden van uitdagingen. Jij ook?

Drie jaar geleden sprak niemand nog over energieopslagsystemen. Laat staan over schone! Wij denken dat energieopslagsystemen onmisbaar zijn in de verduurzaming van de samenleving. We denken ook dat op een iets langere termijn beschouwd, alleen de schone systemen kunnen overleven. Onder “schoon” verstaan wij systemen die bij de winning van de grondstoffen, in het gebruik en ná het gebruik, “schoon” zijn. Zulke energieopslagsystemen bouwen wij.


Je profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding afgerond aan een Technische Universiteit in binnen- of buitenland;
  • Je hebt leidinggevende ervaring opgebouwd bij de bouw van meerdere, in schaal uiteenlopende energie opwekkings- of distributiesystemen;
  • Je hebt een brede technische kennis van energiesystemen;
  • Je bent gewend om teams uit verschillende disciplines aan te sturen;
  • Je bent in staat om met je overtuigingskracht leveranciers en zakelijke partners aan je te binden;
  • Je bent een teamspeler.

Dan verwelkomen we jou graag in ons directieteam!

Ons aanbod
Voor de juiste man of vrouw bieden wij uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bee Bee One maakt deel uit van een groep van bedrijven die actief zijn in volgende generatie technologie op het gebied van duurzaamheid. 

Je sollicitatie
Je kunt je reactie per e-mail sturen naar info@beebeeone.com of per post sturen naar:

Bee Bee One B.V
T.a.v. mevrouw Marjorie Boddeke
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp
Telefoon 023 – 554 33 30

Over Bee Bee One 
Bee Bee One ontwikkelt schone energieopslagsystemen. Het zijn de schoonste systemen ter wereld. Vóór, tijdens en ná gebruik. Onze productie is nu vooral geconcentreerd op het maken van grote energieopslagsystemen. Het zijn systemen die een opslagcapaciteit hebben van enkele tientallen tot enkele honderden megawattuur. Met onze technologie leveren wij een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de samenleving. Als je meer wilt weten over Bee Bee One, kijk op dan op onze website.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.