Bee Bee One
de nieuwe generatie duurzame en schone energie-opslagsystemen!​

Winstgevender ondernemen met duurzame energie

Wekt uw onderneming al zonne- of windenergie op? Een nuttige en duurzame oplossing, echter de effectiviteit van deze vormen van energiewinning is afhankelijk van weersomstandigheden: soms heeft uw onderneming energie in overvloed, op andere dagen (veel) te weinig.

Systemen die energie kunnen opslaan zijn niet nieuw. Een batterij of accu is ook een vorm van energieopslag, echter deze wordt aangemerkt als zwaar chemisch afval: er zijn giftige, agressieve stoffen in verwerkt, die gevaarlijk zijn voor de gezondheid van u en uw collega’s en die na gebruik zéér schadelijk zijn voor het milieu.

Bee Bee One energieopslagsystemen slaan uw duurzame energie op, zodat uw onderneming het kan gebruiken wanneer er behoefte aan is: schoon, duurzaam en schaalbaar!

Een revolutionair nieuwe manier van energieopslag
Bee Bee One slaat energie op een schone manier op: er zitten geen vervuilende bestanddelen in onze opslagsystemen. Ze werken namelijk op licht, lucht, warmte, water en biologisch afbreekbare stoffen: een totaal andere manier van energieopslag dan tot nu toe is gedaan. Vóór, tijdens en na gebruik, bijzonder milieuvriendelijk: de ideale manier om uw eco-footprint drastisch te verminderen en uw resultaat te verbeteren.

24/7 energie beschikbaar
Bee Bee One slaat energie op. Dat betekent dat u 7 dagen per week, 24 uur per dag duurzaam opgewekte energie beschikbaar heeft voor uw onderneming.

Jerry Langelaar CEO

“Tot op heden is voor het gebruik in de toekomst geen rekening gehouden met de opslag van elektriciteit. We zien nu wel experimenten met ‘klassieke’ accu’s en batterijen, maar die zouden we gegeven de beperkingen in schaalbaarheid én de vervuilende aspecten ervan, niet moeten willen. Nu (!) is de tijd aangebroken over om te schakelen naar écht schone opslag van energie”

 

Geïnteresseerd?

Is uw interesse gewekt of heeft u vragen?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen.

Vraag ook de brochure aan!